top of page

Babyshower cadeau

Traditioneel gezien wordt op een babyshower niet alleen de komst van de nieuwe baby gevierd, maar wordt vooral de aanstaande mama in de bloemetjes gezet. Ze wordt als het ware overladen met cadeautjes ('showered'). Welk cadeau neem je best mee? Dat vind je in het geselecteerde aanbod hieronder of lees meer in de tips onderaan de pagina!

Wat geef je cadeau op een babyshower?

Zowel spulletjes voor de baby als cadeautjes voor de mama kunnen op een babyshower gegeven worden.

Shop je voor de baby en ken je het geslacht nog niet? Kies dan voor neutrale kleuren zoals wit, grijs, ecru, zacht groen, beige, taupe. Ook wanneer je niet helemaal zeker bent van de stijl die de ouders liefst zien zit je met deze kleuren zeker goed. Kies best ook geen kledingsetjes die eerder specifiek voor een meisje of jongen zijn, maar ga eerder voor een genderneutrale optie.

Met 'basics' zal je de ouders ook blij maken, denk dan vooral aan hydrofiele doeken, handdoekjes, rompers, slabbetjes, pyjama's, ... want die zaken gaan er tijdens de prille kraamtijd vlotjes door en je wil dan niet bezig zijn met 3x per dag een wasje te draaien. 

En wat ook altijd leuk is is een speelgoedje, geschikt voor baby's of voor als de baby al wat ouder is.

Babyshower cadeau pakket

Wat moet je je voorstellen bij zo'n babyshower cadeau pakket? Wel, denk aan een luxueuze verpakking zoals bijvoorbeeld een magnetische giftbox, versierd met een mooie strik en eventueel wat bloemetjes, en gevuld met praktische spulletjes, of prachtige kledingsetjes en een eerste dekentje, of een baby memories box om de mooie eerste herinneringen te bewaren, of een me-time pakketje voor de mom to be, ... 

Het past perfect binnen het thema van een babyshower, nl. de aanstaande mama 'showeren' of overladen met cadeautjes.

Cadeaubon voor babyshower

Speel je liever op veilig of ben je niet helemaal zeker van de stijl die de mama voor ogen heeft? Geen zorgen, kies dan voor een cadeaubon en bepaal zelf je bedrag. Kan zelfs last minute, na je aankoop wordt de cadeaubon gemaild. Laat hem rechtstreeks naar de gelukkigen mailen of ontvang hem in je eigen mailbox en bezorg hem zelf aan de ouders. Ook een papieren versie is mogelijk, neem dan even contact met ons op!

bottom of page