top of page
Romper met tekst 'I love you mommy'

Moederdag / Cadeau's voor mama

Niet enkel moederdag is een gelegenheid om mama een cadeautje te geven toch? 

Een verjaardagcadeau van baby voor mama is super cute, of gewoon zomaar, om mama te laten weten hoeveel we van haar houden.

Of zoek je een leuk cadeautje voor oma? Personaliseer het naar keuze!

Moederdag cadeau van baby

De eerste moederdag als nieuwe papa, da's de mooiste die er is. Laat baby mama verrassen met een leuk rompertje dat je naar wens kan personaliseren.  Een design met hartjes, of toch liever met bloemetjes? De naam van het kindje/de kindjes erbij, of liever zonder? Maak je keuze uit de leuke designs en ontvang het geschenkje thuis in een mooie cadeauverpakking.

Een top moederdag cadeau voor een kersverse mama of mama in spe

Dat is zonder twijfel de prachtige 'My baby memories box'. Een mooie bewaardoos, met daarin een herinneringenboek vanaf de zwangerschap, mijlpaalkaartjes om baby's grote stappen vast te leggen, bewaarzakjes voor het eerste kledingsetje, fopspeentje, schoentjes, haarlokje, de zwangerschapstest en een doordruk voet/handafdruk setje waarbij geen inkt aan baby's huid komt.

Koffertje moederdag

Nog zo'n leuk cadeautje, een opbergkoffertje met de tekst 'mijn mama is de liefste', of 'mijn oma is de liefste'. Pas je tekst aan naar wens en kies ook je favoriete kleuren.

bottom of page