top of page
Glimlachende baby

Babyborrel cadeau

Niet altijd simpel he, een perfect cadeautje vinden? Maar maak je geen zorgen als je binnenkort een kersvers baby'tje mag gaan bewonderen op een babyborrel, hieronder vind je een selectie aan cadeaus die hier allemaal geschikt voor zijn én voor elk budget.

  Cadeau voor een babyborrel

  Als je een cadeautje zoekt voor een baby en de kersverse ouders dan ben je hier aan het juiste adres. Kleertjes, speelgoed, een leuk boek, toffe accessoires of een exclusieve giftbox, voor elk budget wat wils.

  Gepersonaliseerd babyborrel geschenk

  Een winner! Laat door ons een koffertje of een rompertje maken met de naam van de baby in het lettertype van het geboortekaartje. Of kies voor een leuk gepersonaliseerd setje, die zijn er in verschillende combinaties en kleuren. De koffertjes kan je trouwens laten vullen met luiers, da's nu echt iets wat elke kersverse ouder kan gebruiken toch?

  Cadeaubon voor babyborrel

  Laat je liever de ouders zelf een geschenk kiezen? Kies dan voor een cadeaubon en bepaal zelf je bedrag. Kan zelfs last minute, na je aankoop wordt de cadeaubon gemaild. Laat hem rechtstreeks naar de gelukkigen mailen of ontvang hem in je eigen mailbox en bezorg hem zelf aan de ouders. Ook een papieren versie is mogelijk, neem dan even contact met ons op!

  bottom of page