top of page
Koffertjes-135.jpg

Koffertjes met naam/tekst

Een super leuk kraamcadeau / babygeschenk / verjaardagscadeau, of voor vele andere gelegenheden! Kies je favoriete design en pas aan naar wens: kies de kleur van het koffertje en ook van de tekst/afbeelding. Zo ontvang je thuis een koffertje dat helemaal naar je wens is, voor je eigen kindje of om cadeau te geven.

Een top cadeau, niet voor niets één van onze bestsellers!

Koffertje met naam

Super leuk kraamcadeau! Zowel voor de babyborrel als wanneer je op kraambezoek gaat is een kinderkoffertje met naam een topidee. Laat het door ons vullen met luiers om het net dat tikkeltje specialer te maken, of kies voor een volledig setje met romper, knuffel en slabbetje. Wat veel ouders ook doen, is een koffertje laten maken voor hun eigen kindje, als keepsake bewaarkoffertje, om de mooiste herinneringen in te bewaren.

Gepersonaliseerd koffertje

Zoek niet langer naar het perfecte geschenk, met een gepersonaliseerd koffertje zit je altijd goed! Zo’n cadeautjes zijn ontroerend en schattig tegelijk. Bovendien zijn ze niet enkel voor baby’s, je kan ze bij elke mooie gelegenheid afgeven, denk maar aan een (eerste) verjaardag, een communie, lentefeest, trouwfeest of zelfs voor een collega die met pensioen gaat. Vul het naar wens met lekkers of andere leuke dingen, zo maak je het zelf nóg persoonlijker.

Koffertje eigen ontwerp

Nog leuker is een koffertje helemaal op maat, met hetzelfde lettertype zoals op het geboortekaartje. Of wanneer het geboortekaartje zich ertoe leent, met het hele ontwerp op het koffertje. Overleg is altijd mogelijk, dat hoort bij onze service.

Presentatie doopsuiker koffertje

Het hoeft niet altijd een standaard display te zijn, stal je doopsuiker uit in een koffertje, of vul het met de doosjes of zakjes doopsuiker (of zeepjes, snoepjes, …) die je aan je collega’s uitdeelt, of broer of zus aan de kindjes op school.

Houten koffertje of kartonnen koffertje

In ons assortiment vind je zowel de houten koffertjes terug als de kartonnen. Deze laatste zijn vervaardigd uit zeer stevig karton en afgewerkt met een metalen randje en een mooi versierde binnenkant. Bij de houten koffertjes met naam kan je kiezen uit naturel hout, of wit, waarbij ondanks dat ze geschilderd zijn, de mooie houtstructuur nog goed zichtbaar blijft.

bottom of page