top of page
Gepersonaliseerd rompertje

Gepersonaliseerd rompertje

Een rompertje met enkel de naam van de baby, of wil je ook de geboortedatum erbij? In één van onze lettertypes of liever helemaal op maat in hetzelfde lettertype als op het geboortekaartje? Een uniek rompertje voor dat schattige nieuwe baby’tje, dat worden sowieso prachtige foto’s!

Rompertje met naam

Maak je kraamcadeau extra bijzonder met een romper met naam. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, maten, lettertypes en ontwerpen. Alle rompertjes zijn vervaardigd uit 100% zacht katoen, perfect voor baby’s huidje. Het is niet alleen een mooi kledingstuk maar ook een waardevol aandenken, dat gegarandeerd in de herinneringendoos zal bewaard worden.

Gepersonaliseerde babykleding op maat gemaakt

Helemaal uniek is een body met de naam van de baby in hetzelfde lettertype als op het geboortekaartje. Die kan je voor je eigen baby al op voorhand laten maken en mee in de koffer naar het ziekenhuis nemen. Zo kan je meteen prachtige foto’s nemen om de komst van het kleine wondertje aan te kondigen. Ook als kraamcadeau of babyborrelcadeau is dit een absolute winner. Persoonlijker kan het niet, en wees maar zeker dat de kersverse ouders ontroerd zullen zijn.

Gratis cadeauservice voor je gepersonaliseerde romper

Daarom kies je voor Babygiftbox. Je bestelde rompertje komt niet gewoon los in een enveloppe toe, maar in een mooie, stijlvolle verpakking. Op die manier kan het ook rechtstreeks naar de gelukkigen gestuurd worden, als je zelf niet op bezoek kan gaan.

bottom of page