top of page

Gepersonaliseerde rugzakjes

Kies je favoriete kleur uit onze katoenen rugzakjes die je met trekkoorden kan openen en sluiten, gemakkelijk voor elk kind. Personaliseer met naam in de lievelingskleur van je kind en voorkom zo dat de turnzakjes verloren geraken op school of tijdens het sporten.

Turnzak met naam

Geen gedoe meer met turnzakken of gymtassen die zoek geraken. Een gepersonaliseerde turnzak of gepersonaliseerde gymtas vind je gemakkelijker terug. Voeg eventueel ook een familienaam, school of klas toe. Wil je iets toevoegen aan de turnzak of gymtas maar is er niet voldoende plaats in het invulvak? Neem dan zeker contact met ons op! 

Katoenen rugzakje gepersonaliseerd

Onze rugzakjes zijn vervaardigd uit 100% katoen en worden bedrukt in de kleur naar wens. Kies je favoriete lettertype en eventueel een figuurtje en ontvang je mooie rugzak of turnzak snel bij je thuis.

Opbergzak voor reservekledij

De zakjes zijn uiterst geschikt om reservekleertjes in te steken voor de crèche, opvang, bij de onthaalouder of op school. Doordat ze gepersonaliseerd zijn is het makkelijk om snel de juiste kleertjes te vinden wanneer een kindje een nieuwe outfit nodig heeft.

Gepersonaliseerd rugzakje als cadeau

Héél geschikt als cadeau, voor een babyborrel, verjaardag, of als kraamcadeau. Of waarom niet voor het oudere broertje of zusje als je op babybezoek gaat. Vul het zelf nog met leuke spulletjes, of laat het door ons mooi inpakken (vergeet dit zeker niet te vermelden bij de opmerkingen).

bottom of page